Gündem

Gaziantep’te Emniyet Helikopteri Kaza Kırıma Uğradı: 2 Şehit, 1 Yaralı

Gaziantep’te meydana gelen acı olayda, Hatay Havalimanı’ndan havalanan Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait helikopter, Gaziantep’in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğradı. Saat 22.49’da son temas sağlanan helikopterde bulunan 2 pilot şehit oldu, 1 teknisyen ise yaralandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Milletimizin başı sağ olsun” ifadeleriyle kazayı duyurdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Sanayi Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da başsağlığı mesajları ile acı haberi paylaştılar.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Şehit pilotlarımıza yüce Allah’tan rahmet, milletimize ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Tedavi altına alınan yaralı polisimize acil şifalar temenni ediyorum” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Şehit pilotlarımızın ailelerinin, emniyet teşkilatımızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin makamı âli olsun” ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Şehit olan 2 kahraman pilotumuza Allah’tan rahmet; ailelerine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Yaralı polisimizin en kısa zamanda şifa bulmasını temenni ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” şeklinde duygu dolu bir mesaj paylaştı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ise, “Şehit olan pilotlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı polisimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu